En jaksanu näitä päiviksen loppui värittää ja on nää nyt aikakin tänne nettiin laittaa. Hyvät ihmiset, kesä.


Taisin lähinnä nukkuu siel Kirsin luona >DHuh huh tanssittiin monta tuntii siel ja joskus aamul oltiin Lauran kämpällä takasi, ku me käveltiin keskustasta koko 6 kilometrin matka. En sit seuraavana aamuna jaksanu mihkää liikkua. Ihanaa ku vieraita kävi ihan porukoilla. Laitan viel kuvia tänne loppuun ku oli niin hienoa!
Tämä vaatii hieman selittämistä, joka vesittää kyl koko vitsin. Oikeasti Antti mainitsi tuossa välissä jotain sovinistista, jonka takia äiti olisi sille selkään halunnut antaa, ei noiden tieteellisten höpinöiden takia.
Siis ihan selkeä Sasuke! Katsokaa nyt tuota yrmeää ilmettä. Jos Jeesus ilmestyy paahtoleipiin niin kyllä nyt Sasuke meidän aittaan.


Siskoni on amis. Ruutupaidas polttaa tupakkaa ja Toyota Corollia kaks kappaletta taustal. Oikeesti tos pihalla oli kyllä viisi autoa. Ja Laura opiskelee vaatetusartesaaniksi eikä autonasentajaksi.


Minä ja ROOOSAHHHH animeconissa.


Mulla on kaksi asiaa. Ensinnäkin, hui ny saatana näettekö tuon Maijun demonisen ilmeen??????? Hui vittu joku lyökää sitä äkkiä ennen kuin se tappaa meidät kaikki. "PUPUJAAAAAAAA?!!" Maiju huutaa. Toinen asia on tämä booli tässä, se on nimeltään Skottilaiset menkat. Idea syntyi jokseenkin näin.
Minä: menkat on varmaan skottilaisilla viel hirveemmät kuin muilla koska skotit on muutenkin koviksempia
Roosa: Skottilaiset menkat. Kuulostaa ihan joltain drinkin nimeltä.
Maiju: TEHDÄÄN SELLAISTA BOOLIA.

Sitten menimme kauppan ja ostimme kaikkea mitä mieli teki. ES, mansikat ja verigreippi sinne ainakin meni. Alkoholiton oli.


Pelattiin aika paljon Munchkinia.


KYAAAAAAAAAAAAAAA!


Ostin kirpparilta tatuointeja. Nyt voin alkaa rekkamieheksi. Antti taustalla näyttää sarvia niinku kunnon pikkuveljen kuuluu.