En oo piirtäny yhtään mitään sen jälkeen kun tulin kotiin. En edes päivistä, koska ahdistavaa on piirtää koulun loppumisesta. Sama kun kuolemansa jälkeen pitäisi muistella miten kivaa elämä oli. Sit päätin kerää kaikkii kuumia tyyppejä tähän, ku siitä oli Nuorikon kanssa puhetta. Nyt hop hop Nuorikko-san tee sama juttu, haluan ihastella listaasi >8D; 

Ihan oikeita ihmisii eka jeejee.

      

 

Fiktiivisiä hahmoja on ihan tsiljoona! >B Ja monta tyttöökin siel oho.

                                                      

 

Tää oli ihan sikavaikea tehdä! On ihan kamalasti hahmoja, jotka on kuumia vaikka en tiedä niistä mitään. On ihan kamalasti hahmoja, joista pidän mutta joita en kuitenkaan jostain syystä tähän laittanu (niinku Jokeri, joka pyöri mun päässä alusta asti, mut ei se sit oo niinkään kuuma kuin "mielenkiintoinen"). Useinkaan jonkin sarjan kuumin hahmo ei ole mun suosikkihahmo lainkaan, ja osa on kuumii just sen takia että ne on mun suosikkeja jostain muusta syystä kuin siks että olisivat hottiksia. Ja on sarjoja joissa joka toinen hahmo on kuuma tai soma, niinku One Piece ja JJBA.

 

Yleisesti ottaen tykkään blondeista pitkätukkabisheistä jotka blingaa ja näyttää kauniilta jopa paskalla istuessaan, vähän vinksahtaneista tyypeistä, sadomasokisteista, tyypeistä joita on paloteltu, hakattu ja vuotavat verta ja hyppivät aseet käsissä, delinquenteista, alasilmäripsistä, vihaisista kulmakarvoista, ja äkäisistä tyypeistä ja sellasista säälittävyyksistä jotka tekee miel raiskata, ja olen tsunderena tsundereihin.